Fotògrafs fotografiats (16) Portes i portals

 

Les portes i els portals són, sens dubte, uns elements que emmarquen i ornen qualsevol humanitat que s’hi acoste, travesse, passe o reste quieta. N’hem fet moltes d’aquestes; no tantes quan la persona  fotografiada és també un fotògraf. Cal dir que avui, amb l’ús i abús del mòbil com a càmera, trobem moltes ocasions per afegir algun fotògraf fotografiat. Ja en són 16 les entrades que els hem dedicat, agrupats sovint per la ciutat i l’espai ( el Retiroplaces MajorsRondaZahara de la Sierra, la Mediterrània llunyana, la properaBarcelona abans del 155AmsterdamMallorca) o per elements temàtics (fotògraf i natural’ombra del fotògraf, l’autorretrat abans dels selfies, la immediatesa de la visiófotògrafs de l’Institut 2007-08) o aquell concurs de 2021

Vegem-ne ara unes quantes, algunes autoretrats, com aquest d’Úbeda.

Podeu ampliar les imatges menudes de les galeries

 

 

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt