FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS (11) A LA MEDITERRÀNIA (2)

Aquesta vegada ens apropem més cap a casa; deixem Turquia, Grècia i les seues illes, que ja hem mostrat a la Mediterrània (1), i veurem fotògrafs que han estat fotografiats a voreta mar de racons que parlen la nostra llengua: a Cotlliure, a Deià, a Benicàssim o Almassora. A Mallorca ja vam dedicar una entrada sencera, que també incloïa fotògrafs capturats a vora mar.

Podeu veure les altres entrades de FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS dedicades a Barcelona, al Retiro (Madrid), a Zahara de la Sierra, a Ronda, a Amsterdam, a les places Majors de Brusel·les i Madrid, a fotògrafs de la natura o a l’ombra del fotògraf

Benicàssim
Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt