FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS (9) A LA PLAÇA

Sembla que fa un segle, però fa pocs anys, en un cas, o pocs mesos, en l’altre. Amb açò del confinament, una plaça amb molta gent és història i ens aboca a més d’una reflexió. Potser el món tornarà a ser més gran.

Una de les conseqüències d’aquest nomadisme constant a què ens tenia abocats el deler per viatjar ha estat, crec, l’homogeneïtzació dels espais i les situacions. A les fotos, realitzades a la plaça Major de Madrid i a la plaça Major de Brussel·les, hi trobareu semblances que els més viatgers haureu trobat idèntiques a Tòquio, Nova York, Venècia o…València. I tot sobre fotògrafs fotografiats, alguns retocats amb l’espàtula. També hi és el fotògraf!

Publicacions creat 884

3 pensat en “FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS (9) A LA PLAÇA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt