FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS (10) A LA MEDITERRÀNIA (1)

Mikonos

Ja són 10 les entrades d’Imatgies dedicades a aquest joc tautològic i redundant de la fotografia, aquella dels fotògrafs fotografiats; la camera captada, la foto del fotògraf. I val a dir que en el recull que les imatges i el temps van conformant podem veure també l’evolució de la fotografia. En aquest cas retrocedim fins l’any 2007 i hi observarem dues grans diferències respecte aquest estiu de 2020: la massificació d’alguns espais, com ara l’Acròpoli, i l’ús de càmeres fotogràfiques, un artefacte cada vegada més estrany per la presència gairebé exclusiva del mòbil.

Aquesta primera part de la nostra mar se centra a la Mediterrània Oriental. Podeu prémer damunt la imatge per veure’n els detalls i, en algunes, per a localitzar el fotògraf.

 

 

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt