“El camí i la mar i altres contes en paper” a les xarxes

Tot i les dificultats que ens ha portat l’animalet, com ara l’absència de presentacions del llibre, diversos amics i amigues han col·laborat en la seua difusió a través de les xarxes; uns contant-nos impressions i d’altres informant-nos sobre aquella llibreria on l’havien trobat. Moltes gràcies a totes i tots!

A la revista Parlem de Castelló del mes de juliol, la llibreria Babel ens incorpora, com veieu, dins “lectures recomanades”.

 

 

Laia va ser la primera en fer-nos saber que ja el llegia i n’esperava la dedicatòria; Anna ens comentava que al primer conte reconeixia els personatges i Almudena ens recordava les classes d’Audiovisuals a l’Institut; Susanna ens va fer saber que el llegia. També Gerardo Llacer ens feia saber que ‘havia eixit de la cova’ per poder comprar els contes a una llibreria de Montcada ‘, el 23 de juliol, feia la seua aportació al Sant Jordi d’estiu amb un fragment de Maremar.

LA MEVA APORTACIÓ Al SANT JORDI D’ESTIU
(23 de juliol de 2020)
“La filla, Inés del Mas de l’Ombria, recorre la mar per la voreta. S’hi banya els peus amb sa mare, totes dues per primera vegada, i, mentre riu l’ocurrència, s’acarona la panxa on sap que també ella té una mar petita en què, ben amarada d’estima, nada la filla que ha de nàixer l’endemà”.
Manuel Monsonís trobava a un periòdic de 1908, El Heraldo de Castellón, un fragment sobre l’expressió Mos quedem! que dona títol a un dels contes. També en van fer una ‘sarsuela’ amb el mateix títol, fragment del mateix diari al 1907 i la participació del pintor Vicent Castell.

 

I la Biblioteca d’Almassora ens parlava de la seua adquisició junt a d’altres premis literaris del nostre poble.

Biblioteca d’Almassora

Diana Benlliure animava des del facebook a llegir el llibre amb una consideració verbal per a remarcar en negreta “Molt bona lectura! Si sou d’Almassora, hi reconeixereu llocs i personatges i si no, en gaudireu igualment i tindreu ocasió de saber un poc més de la nostra mar. Enhorabona, Jesús Bernat Agut! M’ha encisat! 👏👏👏 No deixes ni d’aprendre ni d’escriure 😉

 

Altrament, també hem tingut la sort que Maria Jesús Castell ens enviara fotografies de la seua estada a la llibreria La Traca (Benimaclet); Esther Bernat, la meua germana, me’n va enviar des de la París València i la llibreria Tres i quatre, a l’Octubre (València): també Pasqual Almiñana ens l’ha tramés des la llibreria Públics (Dénia). Només acabar-se allò del confinament, Llibres Babel va ser el primer establiment en trametre’ns una imatge del llibre al mostrador de “novetats”.

I també la Cadena SER ens va concedir una breu entrevista telefònica que, tot i el so deficient, us adjunte

Publicacions creat 755

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt