J.L.Gunturiz. Il·lustració del conte “Ximo, cuiner”

Joseluis Gunturiz, el fill de Mercedes la de l’Estanc, sempre m’ha dut de cap a l’hora d’escriure-li el nom. Per a mi és Guntu, ja veieu! Almassorí preocupat pels seus jardins absents i per tants almacens enderrocats, no ha deixat de pintar quadres i projectar-ne molts més.

Com que es duia molt bé amb la bohèmia del bar del Maso, ens ha regalat un dibuix ple de vida i Amarcord per a un fragment del conte “Ximo, cuiner (set receptes i dues més)”, quan el Maso eixia amb uns Muscheln acabats de rescatar.

Ho té tot amanit i, d’un moment a un altre, ni que siga de fotografies ens sorprendrà amb una exposició somiada. Mentrestant, us mostre una galeria d’obres recordades.

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt