FESTA DEL LLIBRE I LA ROSA

BONA DIADA DE SANT JORDI!
Amb més qualitat ho podeu veure a l’enllaç següent:Onada edicions, que ha publicat  El camí i la mar i altres contes en paper, ens ha proposat, amb un Sant Jordi confinat, penjar un vídeo on expliquem coses del llibre i col·laborem una miqueta en aquesta setmana literària tan casolana.
Tot i les dificultats, amb l’ajut tècnic del meu nebot Hugo, hem confegit un vídeo amb imatges de la mar, trossets d’aquestes oronetes que han tornat enguany i un poc de música: Trenet, Manel i uns fons amb aquella composició d’Oriol Grau, banda sonora d’Ulls clucs (curt que trobeu a la dreta).

 

 

Publicacions creat 891

3 pensat en “FESTA DEL LLIBRE I LA ROSA

  1. Sant Jordi SEMPRE!!! El dia que tornen a obrir les llibreries ens llençarem com a llops sobre El camí i la mar i altres contes en paper.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt