BORREGUETS… i la LLUNA

La primera vegada que Maria veu la mar el seu rostre s’il·lumina i, solemne, exclama: “Redéu! Quin bassot per a les meues ovelles!”. Tal li sembla la immensitat blavosa a una dona vinguda de la muntanya.

Així comença “Maremar”, el primer relat del llibre 
EL CAMÍ I LA MAR I ALTRES CONTES EN PAPER.Guaite per la terrassa i m’adone que, en justa correspondència amb aquella visió, també nosaltres veiem colls en les onades i sempre, en referir-nos a la blancor salada de les ones quan naveguen, parlem de ‘borreguets’.


-I la lluna que hi fa?
-Bonic, hi fa bonic!


Publicacions creat 885

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt