PRÒXIMES OBRES? La mar que tenia marges (9)

Escollera del Maso (1971), reconstruïda el 1990.

Seguim aportant materials de les aventures i desventures d’aquesta mar nostra. Si l’escollera del Maso es va construir el 1971, quasi vint anys després (1990) es tornava a refer (foto adjunta); no recordem ara si passant aquells 100 metres inicials o retallant-ne la llargària.

Reivindiquem, ara, la urgència de les obres que mereix l’estat actual del mur i el perill que suposa per a un futur massa pròxim. El document de Costes de 2015 preveia les que veieu a l’esquema adjunt. En groc trobem aquelles que consideraven més urgents, en verd la prioritat mitjana. Qualsevol veí de Benafelí ja ha conegut les conseqüències del punt 3 “Retirada del dique exento”. 

Si els tècnics han vist que la solució per a la zona del Pla de la Torre (actuacions en verd) és la prolongació en L de les esculleres de les Palmeretes i del Maso, només podem demanar urgència, per no fer tard!

Com sempre ha passat amb les actuacions de l’administració i les promeses dels polítics, la pega grossa està en el calendari. Quan estarà fet?

Publicacions creat 870

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt