EL CAMÍ I LA MAR i altres contes en paper (1)

El llibre ja és al carrer i desitgem que tinga bon camí. Primerament, voldria destacar la cura que ha tingut Onada Edicions i, sobretot, el meu agraïment als artistes que han il·lustrat 10 dels contes.
Només cal veure aquesta magnífica portada de Paco Membrado  per estar ja la mar de contents.
A l’interior, festejant amb els mots, trobarem els dibuixos i estils de César Canós, al conte “Maremar”; Joan Edo, “El camí i la mar”; Ramon Manrique, “Teresa”;  Rafel Molina “Les aigües blaves”; Joseluis Gunturiz, “Ximo, cuiner (set receptes i dues més)”; Joaquina Moragrega, “Ismael”; Ernest Micó, “L’escullera del Maso”; Cèsar Gargallo, “Fly me to the Moon“; Paco Membrado, “La nit de les llaunes” i Amat Bellés, “El sinyo Pepe”.  
Gràcies per la vostra col·laboració!
I encara hi trobareu deu contes més.

 

 

 

 

 

Publicacions creat 891

9 pensat en “EL CAMÍ I LA MAR i altres contes en paper (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt