Rafel Santapau. Il·lustració del conte “Les aigües blaves”

Rafel Molina Santapau, el Martini, ja col·laborava al butlletí de la Vila-roja, allà cap a l’any 79 i 80; havíem estat companys d’estudis, al CUC. Quan feia de mestre de llengua a l’institut de les Borges Blanques, va vindre amb un autobús d’alumnes al nostre. I nosaltres li vam tornar la visita, inoblidable! Més tard va tornar a la Primavera Literària de 2007

I, si mai no ha parat de tocar la guitarra i l’harmònica, fer i dirigir teatre, escriure llibres tan definitius com aquell Manual del terrorista democràtic i pintar el seu temps, sempre ha tingut un racó per atendre’ns. Amic i client del Maso ja ens havia deixat unes aquarel·les d’aquelI bar. En aquest cas, amb un dibuix suggerent, il·lustra el conte “Les aigües blaves”.

Des de Balaguer, on viu, ens aporta reflexions setmanals a través del seu blog

I tot i ser lluny, sempre el tinc prop!

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt