Presentació del llibre “El camí i la mar i altres contes en paper” a la Plaça del Llibre de Castelló

Ahir vam ser a la Plaça del Llibre, ben airejats i amb allò de mans, metres i mascaretes. Més de vint amics i coneguts van repartir-se per l’envelat amanit per a les presentacions de llibres. I, si sempre s’agraeix la presència d’amics i amigues, la companyia de l’editora de publicacions de la UJI, Carme Pinyana, que ja ens havia dedicat una ressenya i ara conduïa l’acte, ens va fer fàcil, amable i estimada aquesta presentació.

L’entrevista va repassar la mar, el bar, el Maso i el seguit de personatges que feien d’aquell món una illa de llibertat; també parlàrem de les raons que feien complementari mitja dotzena de narracions que, amb la mar com a rerafons, no es trobaven lligades en el temps a aquell racó musical, polític i culinari.

L’excel·lent portada de Paco Membrado i els dibuixos interiors, que acompanyen deu dels vint contes, van merèixer un reconeixement explícit a  César Canós, Joan Edo, Joaquina Moragrega, Ramón Manrique, Ernest Micó, Paco Membrado, Cèsar Gargallo, J.L.Gunturiz, Rafel Santapau o l’amic Amat que també ens va acomboiar amb la seua presència.

El públic assistent, on hi havia alguna antiga alumna, com ara la mare de Carme Pinyana (Gràcies per vindre i participar-hi), ens va arrodonir el matí amb les seus preguntes i interessants comentaris.

I va vindre l’hora de les signatures, on aquest lletraferit, encabotat a posar els mots mar i camí en cada dedicatòria, no se’n surt mai.

 

I uns dies abans havíem tingut una presentació audiovisual que trobareu ací

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt