Paco Membrado. Il·lustració del conte “La nit de les llaunes”

Paco Membrado Guinot és un artista que ens demostra, dia a dia i dibuix a dibuix, que per ser-ho també cal ser bon artesà; menestral de baix a dalt! Tant se val que siga llapis, tinta xinesa o colorins Alpino. Res li fa que el paper siga, Canson, Guarro o asseat; l’estima que posa en cada traç aconsegueix que ens estimem tot allò que fa i que ens estimem Paco. Només cal veure els seus dibuixos darrers dels TERRATS CONFINATS per trobar amor en cada punxa d’un càctus, en la volta d’una teula o en la ratlla d’una antena… i poesia en una pinça d’estendre… Tot ho recorde mentre vas estenent la roba.

I si ara no toca que us recorde quina portada més estimada guarda el llibre El camí i la mar... sí que us diré que també ens va regalar un altre dibuix per a un conte que ens parla d’una aventura de son tio Ximo, “La nit de les llaunes”.

 

 

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt