Amat Bellés. Il·lustració del conte “El sinyo Pepe”

Amat Bellés i Roig, amb més de cinquanta exposicions és, a hores d’ara, un pintor amb molt de prestigi i conegut arreu del planeta artístic; també a la Pobla Tornesa. Tant per la seua tasca contínua com a grafista de la UJI o per les seues obres pictòriques, mai no ha deixat de ser actualitat. Ara, però, ho és amb més motius.

L’11 de març es presentava a la Diputació, amb la sala plena, el llibre d’Antoni Gascó, Amat Bellés i Roig. Pintar la crònica i el mite, obra que recull el seu recorregut artístic. A continuació és va inaugurar l’exposició “Les sibil·les” que, ben aviat, van patir el seu confinament, tancadetes i fosques en aquelles cambres de la plaça de les Aules. Ara, tot cercant eixa nova normalitat, també cultural, tenim l’ocasió de veure aquesta magnífica mostra del pintor de la Pobla que ha estat reinaugurada i que podrem gaudir fins el 25 de juliol .

Com que a més d’Amat és Amic, va tindre a bé regalar-nos aquest magnífic dibuix del sinyo  Pepe per al conte homònim, dins el llibre de narracions El camí i la mar i altres contes en paper.

 

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt