Joaquina Moragrega. Il·lustració del conte “Ismael”

Joaquina Moragrega Porcar, a més de pintora, és una gran mestra de les arts plàstiques. Imparteix les seues classes a Albocàsser, a la Universitat Jaume I i al seu estudi d’art Maletas. En aquest centre d’ensenyament artístic, sovint acomboiat per xiquets i xiquetes de diferents edats, transmet els seus coneixements de dibuix i pintura a grans i menuts.

Amb Joaquina vaig tindre el plaer de coincidir en un curs sobre Photoshop per a docents. Mai li he tret profit a aquelles classes, però sempre he agraït haver-la conegut en aquells trajectes en què compartíem el camí a Segorbe. I al llibre “El camí i la mar…” trobareu aquest suggeridor dibuix que ens va regalar per al conte “Ismael”. I si les bresquilles, préssecs o melicotons (priscos en deien a Alcanyís), no us fan traure saliveta encara, mireu aquest tutorial que va penjar per si voleu donar-li color, ni que només siga a una poma.

 

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt