El vici de la bici… i el carril (2)

Sembla que l’expressió Nova Normalitat es va fent, a poc a poc, més normal. I també pareix que l’emergència climàtica i la lliçó del Covid-19 aconsellen canvis d’ús en el transport. I tot apunta que la bicicleta mereix un futur millor; també al nostre poble.

Ja ho dèiem en l’anterior entrada sobre la bici; l’esport de franja horària ha fet créixer de manera exponencial els caminants i els ciclistes.

De promeses de camí i carril, com també ha passat amb la Mediterrània, la platja, les esculleres, el passeig… n’hem tingut moltes i de tots els colors. Vegeu, sinó, aquests tres retalls de premsa:

El 2011 el PP presentava un projecte de bulevard a la Conselleria d’ Infraestructures

El 2014 Compromís (aleshores, el Bloc) plantejava un accés urgent des de la rotonda de la carretera Nova fins la platja per la Mitgera, fins que es realitzara l’esmentat bulevard.

I el 2015 el PSPV ens prometia la reforma del camí de la Mar amb un carril-bici

El resultat van ser dues revoltes com dos passes de torero a càrrec de la Diputació. Les que feien falta (Sant Antoni i tram del molí Vernís) encara hi són.

Potser fora hora de realitzar ja el projecte i l’execució d’eixe camí amb carril-bici i que, com els pobles veïns, poguérem anar del poble a la Mar i de la Mar al poble també a peu o pedalejant.

Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt