JUDICIALITZAR ELS DRETS. La mar que tenia marges (14)

Tot esperant que Dana, Eol o una llevantada torne a posar la sal dins les cases, vull denunciar el Sistema. Res que no sabem, però que convé dir-ho alt per no fer tard. Esperançats, al cap i a la fi, que algun element del Sistema vulga millorar la vida de la gent. Pensava, innocent, que els diputats (provincials, autonòmics i estatals) i senadors, polítics que defensaven la seua polis, podrien avaluar l’abast d’eixes grans lleis globals que, sovint, no tenen en compte la realitat feta de racons diversos, actuacions diferents, responsabilitats no assolides…

I sí, tot açò per a dir que les diverses lleis de costes, s’emparen amb la necessària cura que cal tenir amb el canvi climàtic i no atenen al perjudici gran que tenim tots els pobles que ens trobem al sud d’un port. Amenacen amb retallar espais que ja la mar ens ha furtat; esperen les Danes com si foren jugadors de furtaterreno al seu favor… Ens tracten, sense pensar-hi, com aquells que han envaït amb hotels i urbanitzacions paratges protegits.

I mentre, la inacció política fa pensar als veïns que l’única via és la denúncia judicial… El plet com a via de diàleg. Per a què la política?

Publicacions creat 813

One thought on “JUDICIALITZAR ELS DRETS. La mar que tenia marges (14)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt