FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS A AMSTERDAM (2006)

Sí, ja fa uns quants anys que tinc la dèria de fotografiar fotògrafs i en aquesta ocasió, en tornar dotze anys enrere, trobem que hi ha una gran diferència: cap ni un empra el mòbil. Hi ha càmeres reflex i compactes, digitals més o menys automatitzades…; encara, però, no s’havia universalitzat l’ús del mòbil per a captar imatges, i només han passat dotze anys! I clar, la quantitat de fotògrafs tampoc és la mateixa, tot i que ja en vam trobar molts.

 







Sí que hi ha, però, algun fet que es manté i que hem pogut vore en alguna entrada com Fotògrafs fotografiats a Ronda (i un altra història)
Ja hi vam trobar molts orientals amb el desig de perpetuar la seua estada en aquestos indrets tan allunyats de Japó, la Xina, Vietnam…
Aquesta foto de la vora ens serveix per recordar l’avantpassat del selfie, al temps que ens retorna una exposició que vam fer rodar un temps “El vici de la bici.





A més de retratar tot un món lligat a les dues rodes, com els tipus de bicicleta, els aspectes més variats i humaníssims dels ciclistes o la mateixa bellesa del pedaleig, també els canals acompanyaven aquest món redó. 
Vam trobar, a més, una sessió fotogràfica al carrer amb una imatge clàssica i ‘obscura’ del fotògraf.

 Podeu trobar la resta d’entrades sobre els ‘fotògrafs fotografiats’ a Fotògrafs fotografiats (9) a la plaça
Publicacions creat 880

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt