FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS A RONDA (i una altra història)

En l’anterior entrada de “Fotògrafs fotografiats” 
ens referíem a dues anècdotes visuals que van tindre Zahara de la Sierra com a espai escènic. 
Ara creuem la serra i ens trobem a Ronda, als voltants del Guadalevin (si en férem etimologia popular parlaríem de ‘riu menut, infantil’) i el seu Tajo (enorme cingle) tot mirant de retratar el puente Nuevo. I són tants els que en volen traure una imatge que no costa trobar fotògrafs. Fins i tot, alguns damunt roques prohibides per a tal quefer, com els de la imatge de portada. Ja se sap, hi ha senyals que conviden a la transgressió...
La presència d’orientals, xinesos, japonesos…, coreans com el de la darrera entrada, són els més habituals per les sendes que volten els cingles. La frondositat d’aquesta ombria ens recordava més d’un film de Kim-Ki-Duk. I també aquesta dèria d’apilonar pedretes (mireu baix a l’esquerra els fotògrafs fotografiats).
 
 
 
 
 

Abans ja havíem estat sobre aquest puente Nuevo, després d’haver  visitat el puente Viejo. I dalt del pont, amb un fons de boira i Narayama, havíem trobat més orientals fent-se fotos. 

 
 
 
De vegades, amb coreografia sardanesca i perspectives variades. 
 
I heus ací la història que us prometia:
En vore que també la proximitat del Corpus propiciava els fotògrafs de xiquets i xiquetes de comunió, mentre caminàvem cap al puente Viejo vam amanir la càmera. 


I, sobre un pont encara més avaller, vam creure que hi havia una altra sessió fotogràfica amb xiqueta de comunió. 


Ens vam adonar una mica tard. Sí que es tractava d’una sessió fotogràfica, tot i que ja feia anys d’allò de la comunió. Amb tot, la distància i la perspectiva de les imatges ens va permetre, sense destorbar, poder retratar una sessió fotogràfica. 

La nostra sorpresa fou trobar, més tard, la model de la comunió del puente Viejo en una nova sessió fotogràfica, ara davant la roca prohibida amb un canvi de color, del rosa al roig. (foto aquarel·litzada)

 

 

Publicacions creat 879

One thought on “FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS A RONDA (i una altra història)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt