FOTÒGRAFS FOTOGRAFIATS (13) DE L’INSTITUT (1)

Des d’Imatgies, que va nàixer a l’Institut Álvaro Falomir (IES) amb els alumnes d’IMATGe (IMATG-IES), volem dedicar unes quantes entrades a aquells alumnes fotògrafs que també van estar fotografiats.

Tot i que el títol és ben explícit, volem recordar que en aquesta secció només apareixen imatges de personatges que estan fent alguna fotografia i, per això, són fotògrafs fotografiats. Mireu en aquesta la immediatesa que permet la fotografia digital, els selfies anteriors al mòbil o l’autoretrat amb el grup de classe que promet un espill.

Ja podeu imaginar-vos, només cal veure les carpetes amb l’etiqueta ALUMNAT o INSTITUT, que són moltes més les fotografies que podeu trobar a Imatgies relacionades amb l’Institut, excursions, grups d’alumnes… Ens centrem ara, però, només en aquelles imatges on apareix algun fotògraf amb la càmera.

Aquesta entrada, a més, correspon al curs 2007-08, quan encara no havíem creat el blog. Hem d’esperar al curs 2010-11 i l’ajut de l’amic Josep Miquel Ribés per encetar un projecte que encara es viu.

Solíem aprofitar un dijous, que també ens permetia retratar el Tribunal de les Aigües… i alguns fotògrafs.

Eixe mateix curs, a més de 1r de batxillerat, també el 4t d’ESO tenia audiovisuals. Només he trobat, però, dues fotografies de fotògrafs fotografiats

Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt