Pacte sinal·lagmàtic i altres contes. Un tast

Fa cosa d’un mes que es va celebrar l’entrega del Premi Miquel Arimany de Narrativa 2020 a les Masies de Roda. Uns dies després arribava el recull de narracions amb el títol del conte guanyador: Pacte sinal·lagmàtic, de l’autor Josep M. Seró Doménech. El llibre inclou les quinze narracions finalistes, entre les quals hi ha Acompanya’m, de l’autor almassorí que fa aquestes ratlles. M’ha fet gràcia el fet que cada narració s’acompanya de la foto de l’autor i així, tot i que no vaig poder assistir a l’acte d’entrega del premi i diplomes, puc veure els rostres d’aquells escriptors i escriptores amb qui compartisc les pàgines del llibre.

En som quinze! I m’ha vingut a la memòria un esplèndid llibre de narracions amb el títol de Quinze són quinze, una antologia d’autors ja consagrats aquell 1974 feta per Emili Teixidor. Ja vaig ser-ne lector de la seua desena edició, l’any 1980. No sé si aquest nombre, quinze, que també es manté en edicions anteriors, respon a aquell recull de la col·lecció El nus de l’editorial Laia.

Us deixe un tast, les primeres línies de cada conte d’aquesta edició del Premi Miquel Arimany 2020. Potser us entren les ganes de seguir alguna de les històries encetades.

 

Publicacions creat 877

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt