Fotògrafs fotografiats (15) On són? (concurs d’estiu)

Ja en són 15 les entrades dedicades a fotògrafs fotografiats, agrupats sovint per la ciutat i l’espai ( el Retiro, places Majors, Ronda, Zahara de la Sierra, la Mediterrània llunyana, la propera, Barcelona abans del 155, Amsterdam, Mallorca) o per elements temàtics (fotògraf i natura, l’ombra del fotògraf, l’autorretrat abans dels selfies, la immediatesa de la visió, fotògrafs de l’Institut 2007-08). En aquesta ocasió proposem un ‘concurs d’estiu’: En totes les imatges hi ha algun referent que us pot indicar ON, en quin lloc es va fotografiar al fotògraf. Poseu les solucions a l’apartat de comentaris; els guanyadors rebreu un lot de llibres… 2 o 3. La portada compta com el nº1. Més pistes… Hi ha dues de Mallorca, dues del País Valencià, una de la Catalunya Nord, quatre del Principat, una d’Aragó, una d’Euskadi, una altra d’Andalusia i una de la veïna Aragó.

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt