HEROIS (Verano azul a la Costa Brava?)

L’alumnat d’Imatgies de 2011 ja n’havia dit la seua, i també els de 2013; ara afegim els de 3rB de 2014. Els va agradar tant que els d’enguany la demanaven des del setembre. Calia esperar, però, la proximitat de l’estiu… ni que siga perquè desitjaren compartir, ser amics, petits herois…

A alguns el film els recorda ‘Verano azul en la Costa Brava’ però no deixa de ser una pel.lícula amable. Potser la música no hauria de definir tant algunes seqüències i el pantà hauria d’estar una mica allunyat de la costa, però la ficció fa el que vol.

FITXA TÈCNICA

TÍTOL ORIGINAL: Herois ANY: 2010     PAÍS: Catalunya

DIRECCIÓ:  Pau Freixas      GUIÓ: Albert Espinosa i Pau FReixas      

MÚSICA:  Arnau Bataller FOTOGRAFIA: Julián Elizalde

REPARTIMENTENT: Eva Santolària, Alex Brendemühl, Emma Suàrez, Lluís Homar, Nerea Camacho…

PRODUCCIÓ: TVC i Media Films GÈNERE: Drama. Aventures. Records de la infantesa.

PREMIS: Premi del Públic del Festival de Málaga (2010)

Un jove i triomfador publicista, sense vida personal, es veu immers en un viatge a contrarrellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia, amb qui no té res en comú, amb qui connectarà i acabarà rememorant la seva infància, l’últim estiu que van passar amb la colla.

Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida

Això és el que trobem com a sinopsi en la contraportada del DVD, però..

Què diuen els protagonistes del nostre blog?


Un grup de xiquets, amics de sempre, vivien en un poble on, amb les seves bicicletes anaven amunt i avall per tot el poble. Ells feien carreres amb els demés grups d’amics per vore qui guanyavaa cabanya del poble. Xavi estava enamorat de Cristo, tots dos del mateix grup, però va conèixer a una xica, més de ciutat que de poble i li va agradar. Per a poder fer la carrera necessitaven un altre membre per al grup i el van aconseguir però a Xavi no li agradava molt i el posà a prova una setmana. El dia de la carrera, el xiquet nou va comentar que son pare era qui va construir la pressa del poble. Això no els agradà molt i es van enfadar. Xavi no va soportar-ho i s’anà corrent amb la bici, però un camió l’atropellà i el matà. Finalment, la iaia de Xavi els donà un cotxe nou de carreres, i se’n anarem a la cabanya a recordar els moments que passaren junts. Gemma Camacho 3B

 

La pel·lícula tracta sobre un grup de quatre nois que viuen en un poblet menut. Cada any se celebra una carrera per a veure qui es queda amb la cabanya que hi ha al poble. Però les normes deien que havien de ser cinc per poder córrer, així que van anar a buscar a un altre membre. Quan el van trobar el grup estava format per una noia i quatre nois, però desgraciadament un dia que es van barallar, un camió va atropellar a un dels membres. Els amics es van quedar molt tristos però decidiren córrer amb un cotxe que els deixaren, ja que això és el que l’amic haguera volgut. Aquesta carrera era l’última que anaven a córrer, ja que el poble s’inundaria a causa de la presa que anava a construir el pare de l’últim membre del grup. Al cap dels anys els amics van tornar per a veure la cabanya, que era l’única cosa que encara estava en peu. Dafne Bariel 3B

 

Va d’una colla d’amics compost per Cristo, Xavi, Roti i dues persones més.
Un dia han de fer una carrera tots els grups d’amics del poble i aquest grup necessita un component. Buscant, troben a un que no els fa molta gràcia però l’agafen per que és molt difícil trobar un membre quan falta tan poc de temps per al començament de la carrera.
Arriba el dia d’abans de la carrera i se’ls estropeja el cotxe, es barallen entre tots, es tiren la culpa mútuament i es separen, cada un es va per un costat.
Anant-se Xavi, creuant per un carrer amb la bicicleta és atropellat per un camió… Xavi está mort.
Després tots tristos i arrepentits van a la cabanya on passaven els millors moments a recordar-los.

Mai s’oblidaran de l’amic Xavi.

Cristo era la única xiqueta de la colla d’amics, sempre havia estat enamorada de Xavi. Un dia, estant a la platja, Xavi es fixa en una xica que hi era al costat, i, no deixava de mirar-la perquè s’havia enamorat, i Cristo des d’un altre lloc mirant el que passava entre ells dos, després quan ja Xavi s’hi havia oblidat de la xica, li va fer un petó a Cristo, i ella estava molt feliç. Quan Cristo s’entera que Xavi s’ha mort se li cau el món per damunt. Marta Claramonte

 

La història tracta sobre uns amics que a soles es podien veure en les vacances; Eren tres xics i una xiqueta, eren molt amics i ells volien competir per guanyar una cabanya en una carrera, però necessitaven cinc persones així que van buscar algú que volgués estar en el seu equip, i van aconseguir un xiquet però no els agradava molt. Van començar a fer prototips per fer el cotxe però no els eixien molt bé i els majors que també competien per la cabanya els van dir que anaven a fer una presa i això no les va agradar molt i entre ells varen pelear, ja que un d’ells o sabia però no ho va contar. Però quan es van anar cada u pel seu camí va ocórrer una desgracia un dels xiquets va ser atropellat i va morir . Els xiquets es varen posar molt tristos però amb l’ajuda de la iaia d’un dels xiquets i de l’amo del bar varen guanyar la carrera i la cabanya. 

És el més alt del grup i té molta cura amb ells perquè són molt importants per ell. Li agrada anar en bicicleta amb els seus amics, ajuda a la seva família amb el treball. No li va agradar el nou membre del seu grup però el necessitaven per poder participar en la competició per la cabanya a sí que va haver de resignar-se, quan el seu amic va morir es va sentir molt mal perquè abans d’això ells varen barallar però va agafar forces i van guanyar la carrera i la cabanya.Ashley Pastor

 

Cada any uns amics es retrobaven en un poble on passaven l’estiu.
Sempre jugaven i un dia van voler fer un grup per a poder fer una cursa, en la que si guanyaven, es quedarien en una casa d’arbre. Com eren quatre ni podien participar perquè calien ser cinc.així que van fer un “càsting” per a elegir al cinqué. Ningú es va presentar, menys un xicot un poc raret, al principi no el van acceptar però al final sí.
Una nit Xavi i Cristo estaven al jardí i ell li va furtar un bes. Ella com estava enamorada d’ell, li va encantar aquell bes.
Al dia següent, el grup que ja s’anomenava “Els Petits” es van assabentar que eixe any era l’últim any que feien aquella cursa, perquè anaven a fer un llac i destruir el poble. El xiquet que és a presentar al càsting, era el fill de l’arquitecte encarregat d’aquella construcció. En adonar-se de tot això el grup “Els Petits” es va enfadar i barallar entre ells.
Xavi desconsolat i trist, agafa la bici i l’atropella un camió, morint a l’acte. Els xiquets tristos per la pèrdua del seu amic, corren en la carrera fent-li un homenatge. Eixe va ser l’ultim estiu que van passar junts, però després de molts anys es van retrobar i es van banyar en aquell llac enfront de la casa d’arbre. Kaoutar Daoudi

Cristo és l’única xica del grup d’amics de la pel·lícula, és una xiqueta jove d’uns 12/13 anys que passa l’estiu en el seu poble en el qual també estan el seus amics; Xavi, Ekaitz, Roth i colo. Cristo esta enamorada de Xavi el qual li fa el seu primer petó. Despres d’uns anys es troba amb el germà de Xavi, i fan un viatge fins al poble passant a arreplegar a Roth. I l’aparició final de Cristo és quan s’admetrà al pantà i puja a la cabanya. Maria Navarro

 
Herois és una pel·lícula que tracta d’un grup de xiquets que són molt amics i van a tots els llocs junts. El grup hi es format per 3 xics i 1 xica, després accepten un xiquet més al grup, alguns no li va fer molta gràcia però al fi el xiquet es va quedar, a més el necessitaven per a una cursa que participarien amb més grups.
Van passant els dies i arriba un dia que es van esbadellar entre tots, Javi va agafar la bici i es va anar tot cabrejat, va travessar un carrer sense mirar i se’l va portar un camió.
La tristesa es va apoderar del grup i se separaren, però de majors es troben una altra vegada

Cris és l’única xiqueta del grup d’herois. Ella es va enamorar de Javi, un xiquet del seu grup, eren molt amics, un dia va veure a Javi amb una altra xica més major que ells dos, es va ficar molt trista.
Aquell dia a la nit Javi va anar a la seua casa i li va donar un petó, li va donar molta rabia però quan el xiquet s’anava ho va celebrar.
Quan van morir Javi, va desanima-se totalment, no sols ella sinó que tot el grup i les persones del seu voltant. Finalment cada un torna a la seua casa i es van separar però no van perdre el contacte, ja que de majors es van seguir ven-se. Alba Díaz

 

Tracta sobre un grup d’amics que van al mateeix poble de vacances. Els amics són: Javi, Ekaitz, Cristo i Roth.Estàn molt contents de trobar-se una altra vegada tots junts, queden per a anar a la caseta de l’arbre que tenien. Van vore que l’havien tomada uns joves, de manera que fan una carrera de cotxes fabricats per ells mateixos. El construixen, però, a l’hora de probar-ho el cotxe cau pendent avalli es trenca, els amics discutixen i Javi agafa la bici, de tornada a casa l’atropellen i el maten. L’amo del bar els deixa el seu vell cotxe i guanyen la carrera. Molineta

 

La pel·lícula tracta que uns xiquets en estiu anaven als seus pobles, i es trobaven anys tras anys. Hi havia una colla de quatre amics, que després es va unir un xiquet mes. Aleshores eren cinc xiquets. Sempre anaven a la seva guarida per passar els dies de l’estiu. Tots els anys feien una carrera per fugar-se la casa arbre. Però sols eren quatre i per això van agafar al cinquè, que era Colo. Xavi, un dia a la platja va anar a parlar amb una xica, on van estar a la nit. Cristo es ficà gelosa. Però en realitat, Xavi i Cristo s’agradaven però no ho sabien entre ells. Una nit Xavi la va besar. Dies abans de la carrera, van fer un cotxe que es va destruir per un barranc. Van barallar-se, Xavi es va anar plorant i un camió, el va atropellar i el va matar. Tots els companys, estaven tristos. Va arribar el moment que s’anaren del poble, per què anaven a construir una presa. Anys després van tornar per veure la seva casa de l’arbre. Dani Garcia

 

Herois és una pel·lícula que tracta de 4 xiquets que volen guanyar una cursa per aconseguir una cabanya, però no eren suficients i van decidir buscar a un altre xiquet. Al dia següent només va aparèixer un xiquet que es deia Colo, i a ningú li agradava. Al remat no van tindre més remei que recollir-lo perquè no ens va presentar ningú. Després, als dies següents van construir el cotxe per a la cursa. Els van dir que era l’últim any perquè anaven a fer un pantà. Per aquest motiu es van barallar i Xavi se’n va anar cap a casa però pel camí el va atropellar un camió… Van tornar a ser tots amics. Sara Jiménez (1r ESO-A)

Era una vegada un xiquet que es deia Xavi i que, en acabar l´escola, va anar de vacances d’estiu al seu poble amb tots el seus amics: Roth Cristina (Cristo), Colo, i Ekaitz. Un dia va anar a la platja i va conèixer una xica. Al dia següent van construir un cotxe de fusta i el van provar en una costera. Se´ls va escapar el cotxe i es va trencar i uns xiquets els van contar una mala notícia: Que anaven a fer un pantà. Es van cabrejar, Xavi se’n va anar a la seua casa i el va xafar un camió. Els seus amics es van quedar molt tristos. Samuel Garcia (1r ESO-A)

Quatre xiquets van acabar el col.legi i tots els estius es reuneixen en un mateix poble. Hi ha cinc o sis grups que tenien la seua propia cabanya, però hi ha una en especial, que tots els anys fan una cursa per a guanyar-la. Enguany serà diferent, aquest any sera l’ultima cursa,perquè en el poble faran un pantà. Van construir un cotxe però se’n va anar i es va trencar. Es van enfadar, i quan Xavi se n’anava el va atropellar un camió. Quan el seus amics es van enterar es van posar molt tristos. I després de molts anys es van reunir una altra vegada. Celeste González (1r ESO-A)

Aquesta pel·lícula va sobre uns nens que van de vacances al seu poble en estiu. Intenten guanyar la cabanya pero tan sols són 4 i han de ser-ne 5. Posen aununcis per a que es presente algú i quan estan al bar apareix Colo, un xiquet que no té amics i ningú el vol. Contrueixen el cotxe i quan acaben van a provar-lo i es va trencar. Quan van en busca del cotxe s’enteren que el poble es va a conbvertir en un pantà i quan Xavi se’n va, mor atropellat per un camió. Carmen Segarra (1r ESO-A)

Es una banda de xiquets, tres xics i una xica. S’apunten a un concurs de curses per a guanyar una cabanya, però era de cinc. Com n’eren quatre fan pancartes i se presenta Colo, un xiquet molt bo, però un poquet marginat que no hi tenia amics. En Xavi el va unir al grup. El Xavi era un lligò. Cristo estava completament enamorada d’ell, però les coses canvien i el dia menys pensat pasa un camiò i et xafa. Això li va passar a Xavi. Tots van plorar molt, i quan es van fer majors es van retrobar tots, i van jugar a la cabanya que van guanyar quan eren xicotets. Marta Roca (1r ESO-A)

La història tracta d’un home que anant cap a una reunió molt important es topeta amb una noia que era antiga amiga del seu germà Xavi i junts començaran a recordar-se d’aquells meravellosos anys huitanta, però ademés també d’aquella trista tragèdia de l’accident de Xavi, el qual, per culpa d’una rinya en la colla, és atropellat per un camió. Didac Bonet (1r ESO-A)

És una de les millors pel·lícules que hem vist enguany, perquè et mostra molts sentiments junts i et fan recordar la teva infància. A més també està representada en dos èpoques, la del 80 i l’actual. Un home, que es dirigeix cap a una reunió, es troba amb una antiga amiga del seu germà però ell no la reconeix fins que no li diu el seu nom. Aquest film ens mostra un dels millors estius que passen un grup d’amics, els quals es preparaven per a una carrera en la que es jugaven desitjos. Aleshores comencen a construir un carro de carreres per a competir, però se’ls trenca en baixar una costera, i això provoca que els xics de les motos comunicaren la mala notícia que aquell any era l’últim que podien participar en la carrera, perquè anaven a posar un pantà. Aleshores comença una discussió entre els amics, que provoca la separació de tots. Quan els arriba una altra mala notícia, tots s’ajunten una altra vegada, però aquesta vegada tristos. Aleshores passa una altra vegada a l’època actual i és el moment en el qual Òscar, el germà de Xavi, s’entera que la xica a la que estava portant cap a Barcelona per a reunir-se amb tots els seus antics amics, era l’antiga amiga del seu germà, i comença a recordar també aquells meravellosos 80, en el que van passar el millor estiu de la seva vida. Víctor Blanch

 Herois, un film on els sentiments són el que conta. Un grup d’amics es reuneix tots els estius, juguen s’ho passen d’allò més bé, però malauradament, arriba un estiu en el que les coses canvien, els sentiments d’amor comencen a estar presents, els xicots creixen i l’anunciament de la construcció d’una presa és el motiu principal pel qual els nois comencen a barallar-se.
Xavi, el protagonista, al començament del film, està molt trist perquè el seu pare ja no està amb la seua mare, per aquest motiu vol córrer la cursa en els seus amics, perquè suposa que si guanyen es complirà el desig d’aquest, que el seu pare torne amb ells. Però al llarg de la pel·lícula, Xavi sofreix un fet inesperat i el film dóna un gir de 360º, ja que els espectadors no ens esperem aquest fet. Cristina, la xicota del grup, es comença a enamorar de Xavi, però al principi ell no sent el mateix per ella, però al llarg del film, Xavi comença a tenir papallones en l’estómac.
La reunió final en els amics de la infància, fa recordar totes les vivències que van viure junts, el moment on es mullen, fa esdevindre aquella infantessa que els caracteritzava i els sentiments enfront la pantalla son molt difícils d’ocultar, un gran film i una gran infància. Pablo Trigueros

Aquest film és un dels que més m’han agradat de tot el curs, això és perquè tracta d’un grup d’amics que se ajunten tots els estius, de temes d’amor, de la mort, de la família. I durant tot l’estiu van fent coses junts: anar a la platja, estar en la seua cabanya, construir un cotxe per a fer una competició… De mentre apareixen ells de petits durant l’estiu, apareix de vegades un flashback amb alguns personatges de majors i en un punt del film es reuneixen tots els xiquets on tenien la seua cabanya mirant la casa del arbre que tant els agradava.

Potser no tots els estius siguen iguals als dels teus amics de tota la vida i canvien coses durant el pas del temps però, recordes el millor estiu de la teva vida? Andrea Gas

El “nanos” volen guanyar la casa de l’arbre perquè diuen que es màgica i decideixen fer una carrera de cotxes fabricats per ells però al final no es fa perquè fan un pantà i ho inunda tot, però ells aconsegueixen estar en la casa de l’arbre.
El film és el que més m’ha agradat de tots els que hem vist, ja que et transmet una sensació molt agradable perquè et recorda quan tu estiueges en el teu poble amb els teus amics. A pesar que hi ha coses inesperades, el film està molt ben fet. El realitzador juga amb els 80 i el 2010 i és un contrast  molt original. En el film hi ha moltes coses diferent com la mala relació de Xavi amb el seu padrastre, apareix un poc l’amor… Javi Alarcón

Al començament del film apareix un home de negocis que va en el seu cotxe cap a una reunió important però es veu voltat per uns xiquets que li tiren coses. preocupat i amb la roba tacada va en el cotxe fins que troba a una xica que li diuen Cristo que desprès de molt insistir l’acompanya. La pel·lícula entra en un flasback que fa que observes el passat en els 80 sobre un estiu on uns xiquets viuen com volen amb els seus amics. Els xiquets necessiten un cinquè membre si volen participar en una cursa, així coneixen Colo un xiquet un poc raret que en un principi no volen admetre. Comencen a construir el cotxe per a la cursa però de sobte comencen els problemes en una discussió que tenen els membres del grup; això ocasiona un fet tràgic que uneix més a el grup. Tornem al present i Cristo es reuneix amb els seus bells amics per a anar a la cabana que segons ells concedia desitjos. A la fi, la pel·lícula mostra els personatges quan eren xiquets i eixe estiu que van passar va ser un que els va unir eternament. Alejandro Ocaña

Aquest film és el que més m’ha agradat, encara que el principi no el vaig vore perquè no estava en la classe. Jesús l’ha  ficada en una època que està molt relacionada amb la pel·lícula, quan arriba l’estiu que  anem als nostres pobles amb els amics que tenim allí durant l’estiu, els actes que hi ha durant l’estiu… En el film apareix reflectida l’amistat de quatre xiquets que busquen una persona més per a que entre en el grup d’ells que es diu els petits. Xavi  és el protagonista i té una vida molt complicada perquè el nuvi de la seua mare no li cau molt bé i ell amaga la identitat d’ell. També el que més m’ha impressionat és el viatge que fa el director durant els anys perquè compara els anys 80 amb el 2000. Andrea Caro

Aquesta pel·licula és una de les millors que hem vist ja que tracta d’una panda de xiquets que van al poble i volen guanyar la casa de l’arbre mitjançant una carrera de cotxes fabricats per ells mateixos. Però no poden participar perquè ells són quatre per a participar i necessiten cinc, fins que posen cartells de que necessiten un participant i logren ser cinc. El film conta dues histoòries: la dels xiquets quan eren xicotets que succeeix en els anys 80 i l’altra història, que ocorre en l’any 2010, d’un home empresari que es troba amb una amiga del seu germa però ell no sap qui és fins que li diu el seu nom.
El que no em va agradar va ser el fatal final que va ocórrer, perquè no m’ho esperava. Jaime Muñoz

EL CURS PASSAT DEIEN…

Per a començar, ara que ja hem vist la pel·lícula m’he donat compte que no entenc per què li van posar aquest títol. Pense que no correspon allò que es veu. Un grup de xiquets que passen l’estiu junts intentant aconseguir un somni en comú: la casa de l’arbre. Per a aconseguir-la han de passar moltes coses junts i mentre açò passa van descobrint noves coses com l’amor o la mort. Una mort inesperada marca un punt i apart en la pel·lícula. Canvia totalment la substància de la pel·lícula on fins ara tot era alegria i riures i, de sobte, tot són llàgrimes durant un temps. A la vegada que passa l’estiu per als xiquets en forma de flashback, part de la colla es reuneix molts anys després com feien de menuts, però sempre recordant l’últim estiu que va passar tota la colla dels petits junta. Nerea Hernàndez

Es una de les pel·lícules que mes m’ han agradat fins ara. Ens fa viure moments que alguns xiquets al llarg de la seva vida han hagut de passar amb els amics, eixes aventures d’estiu que mai s’obliden i sempre et deixen un bon record de la teva infància i sobretot l’importància de l’amistat.Aporta un humor molt lleuger que, sense adonar-te, de vegades aconsegueix arrancarte una rialla. També te molts moments de nostàlgia i de tristesa que en algunes ocasions no m’han acabat d’agradar perquè haguera volgut que acabaren millor. Es una pel·lícula que recomane a tota la gent. Beatriz Hidalgo

Aquesta pel·licula és la que mes m’ha agradat perquè m’he sentit identificat amb els xiquets. En aquesta pel·licula he vist reflectida la meua infantesa quan anava a l’estiu al meu poble. Uns xiquets amics que es reuneixen tots els estius en un poble xicotet i que passen el temps despreocupats, l’unica preocupació que tenen és la de passar una bona estona. El desenllaç del film no era el que jo pensava i per això fa la pel·licula més emocionant i a la vegada trista. Angel Alarcon.

Aquesta pel·lícula narra la història de Xavi i la seua família, encara que els protagonistes principals són les persones més properes a ell, els seus amics. Aquesta història esta basada en un flashback dels amics de Xavi ja de majors i amb la coincidencia de troBar-se per la carretera. És una pel·lícula molt intensa i commovedora, amb alguns moments còmics. Recomane vore aquesta pel·lícula a tot el món. A més a més, hi ha moltes sorpreses grates i no d’altres tant boniques. Dani Lema

Aquesta pel.lícula és una de las millors que he vist i que està feta a Catalunya. Tracta d‘uns amics que conten les seues històries que passen junts en l’estiu. Es una pel.lícula molt original amb una história molt interessant i entretinguda i amb un final molt inesperat. Sergiu Negru

Un jove, de cami a una important reunió de treball, es troba amb una xicoteta trampa i aixo el fa trobar-se amb una xica que va de camí a una reunio amb els seua amics d’infantesa. Poc a poc ens van introduint flashbaks recordant les divertides experiències del seu passat. Aquesta pel.licula ens ha ajudat a reflexionar sobre el valor de l´amistat. També hem de destacar la manera de rodar una pel.licula en el present, però inspirada en el passat, canviant per complet el vestuari, decorat i altres motius importants. Cristian Sánchez

Aquesta pel.lícula m`ha paregut molt bona ja que et fa pensar en la vida però també en la mort. Et fa valorar el que tens i el que pots perdre perquè d’un moment un altre ho pots perdre tot. Per això cal estimar molt la vida i les coses que tens en ella. És una història molt trista en la que els xiquets es posen molt tristos pero només el bon record del xiquet els farà superar-ho. Belén Morillas

La pel·lícula d’Herois em va agradar molt. És un film que et recorda quan eres xicotet, un estiu amb els teus amics al poble recorent-te’l de dalt a baix en bici. Conta la història d’un grup d’amics que es passen els dies en una casa improvisada i amb un objectiu en comú. La pel.lícula et fa pensar i recordar el teu millor estiu. Recomane a la gent vore-la ja que és la que més m’ha agradat de totes. Miriam Ouskir

Es una pel·lícula que tracta sobre els records d’una xiqueta quan era petita. Conta el que feia amb els seus amics, quan anava els estius al seu poble. El film és molt bonic l’únic que no em va agradar és el final. Podrien haver ficat un altre com que guanyaven la cursa o tot el bosc mes la caseta de l’arbre es quedaven destroçats per culpa del pantà, tot el món se n ‘nava a les ciutats i ells s’haurien de separar…… coses així . Eminem

Parteix d’un flashback de quan eren petits els personatges i anaven al seu poble a les vacances d’estiu. Tracta dels problemes que té Xavi amb en el seu padrastre,. També tens conta una historieta d’amor. Entre els amics del poble tenien un caseta de fusta per a anar divertir-se, i es van fer un cotxe per a fer les carreres de cada any,. Just quan estaven provant-lo van anar uns joves i els van dir que anaven a fer un pantà al poble. Xavi es va cabrejar amb els seus amics perquè ho sabien i no li ho havien dit i se´n va anar de camí a casa. Seguidament li va passar una desgràcia per a ell i per a tots els del poble. Finalment, després d’uns anys, van anar al poble i el van veure inundat pel pantà. Javi Muñoz

“Herois´´ es una de les pel.lícules que més m’ ha agradat. Tracta d’ un home que va revivint la seua infància en retornar a vore una noia que va conèixer quan era un adolescent. En algunes escenes fa pensar que aquest home i aquesta noia tenen una relació en la història que va recordant un grup de xiquets que passen l’ estiu en la platja i disfrutant. Una de les escenes que més m’ han impactat a mi, i crec que també als meus companys, és la mort d’un personatge principal durant la història que es va revivint de nou. El que no he acabat de entendre és el perquè el títol d’ aquesta pel.lícula. Luis Pesudo

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt