Deixa’m entrar

De la marató de pel·licules que solem veure en l’asignatura d’Audiovisuals, em va cridar l’atenció una pel·licula anomenada Deixa’m entrar. La pel·licula tracta d’un xiquet de 12 anys,Oskar, que sofreix bulling a l’escola. Sempre esta sol fins que troba una nena, Eli, que es trasllada a viure al seu bloc de pisos amb un home major. A partir d’ara, es fan amics i Oskar li conta el seu patiment i ella li diu que ha de defensar-se. Des que la xiqueta i l’home major es muden al bloc de pisos, el poble sofreix assassinats en estranyes circumstàncies.A Oskar li va cridar l’atenció que només surt de casa de nit, i que encara que faca fred vestisca amb mànega curta. Poc a poc descobreix que la xiqueta no es una xiqueta normal i corrent…
La pel·licula em va pareixer molt interessant perquè no es una pel·licula de terror tipica de sang, morts i assassins, a més t’enganxa. Recomane que tot el mon la vegi. Miriam Ouskir

Publicacions creat 804

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt