En Amèrica

Aquesta pel·lícula del director Jim Sheridan és un drama que tracta sobre una família irlandesa que arriben a New York dient que a soles estan de vacances. El pare, Joe, treballa de taxista quan arriba per a cuidar a la seua dona i les seues dues filles, a pesar de ser actor de professió. Sense diners però carregats d’il·lusió es posen a viure en un pis vell de Manhattan, en un barri marginal on la delinqüència i la pobresa son el pa de cada dia. La filla major, Christy, i la menor, Ariel, es fan amigues de Mateo, un veí negre, marginat socialement i que viu sol.

Sarah i Joe, intenten superar el trauma que tenen per haver perdut a un del seus fills, Frankie, que mor per culpa d’un tumor maligne. Aquesta història està narrada en primera persona per la xiqueta major, que ho grava tot amb la seua càmera. A la pel·lícula hi ha molts canvis d’humor repentins, a més, és una història molt conmovedora, i a la mateix vegada entranyable i graciosa. Dani Lema

 

Publicacions creat 877

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt