Ruta dels “Lingüistes pel carrer”. Camins del català

 

Des de 2016 el projecte “Lingüistes pel carrer” ha inventariat, recollit i fotografiat 895 vials de 486 poblacions d’arreu del domini lingüístic català que es retolen amb el nom de 66 dels nostres lexicògrafs i gramàtics (els 65 que veieu al mapa de portada i Marià Villangómez de Ciutat d’Eivissa).

En aquest mateix blog, la carpeta Lingüistes pel carrer acull quaranta-sis entrades que reflecteixen les activitats d’aquests cinc anys. Destaquem ací, com a materials bàsics, el llibre Lingüistes pel carrer: estudi i proposta didàctica que inclou les làmines de l’exposició que ha recorregut, fins ara, un total de vint poblacions. També el Mapa dels lingüistes pel carrer on podeu localitzar tots els vials dedicats als nostre lingüistes amb imatges de la seua retolació.

 

 

 

 

Us proposem, ara, tres mostres de rutes específiques: una sobre els lingüistes de Perpinyà, una altra sobre la presència d’Enric Valor als nostres carrers i aquest mapa sobre els carrers de Barcelona dedicats als nostres gramàtics o lexicògrafs.

 

Publicacions creat 885

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt