VISITEM L’EXPOSICIÓ “LINGÜISTES PEL CARRER”

Premeu l’enllaç i podreu accedir a la informació que ofereix cada punt del mapa, lloc on hem portat l’exposició (verd) i on és previst de dur-la (taronja).
Ja hem estat a Valls (l’Alt Camp), Elda (el Baix Vinalopó), Tortosa (el Baix Ebre), Rossell i Vinaròs (el Baix Maestrat), Castelló (la Plana Alta), Benassal (l’Alt Maestrat) València (l’Horta), Almassora (la Plana Alta), Vila-real (la Plana Baixa), a Barcelona, del 25 al 28 de gener a la Fàbrica Fabra i Coats dins Som Cultura; a Octubre  Centre de Cultura Contemporània de València,  del 13 al 28 de febrer; a la Universitat d’Alacant, del 14 al 28 de març; a Manresa, del 13 al 15 d’abril al RECERCAT-2018, a Alcanar per Sant Jordi, Sella (la Marina Baixa) el 9 i 10 de juny… del 13 al 30 de juliol a Ulldecona (el Montsià);  del 17 al 23 d’agost a Prada de Conflent dins la Universitat Catalana d’Estiu; del 17 al 30 d’octubre a l’IES Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona ; de l’11 al 25 de gener al’IES de Sant Mateu (el Baix Maestrat); 20 de novembre de 2021, Espai Sant Domènec de Tortosa; 1-10 desembre de 2021, URV de Tortosa
Si voleu portar-la al vostre poble (ajuntament, biblioteca, institut, centre cultural…) contacteu amb nosaltres jbsensegel@gmail.com

Publicacions creat 838

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt