MAPA DELS “LINGÜISTES PEL CARRER”

 

Ja podeu prémer sobre l’enllaç i vore la ubicació de tots els carrers (895) dels nostres lingüistes (66) i gairebé tots els indrets fotografiats. Cada quadret (nats abans del segle XX) o punt (nascuts al s.XX) prenen diversos colors per diferenciar cada lingüista (resten una quinzena per fotografiar).  
Dels 885 recollits fins avui, 620, després de milers de quilòmetres, els hem pogut fotografiar els autors del projecte. 265 han estat el resultat de la col·laboració de molta gent (61), que, tret de les noves aportacions de Carme Pinyana o Anna Tur, ja havíem esmentat a l’entrada Ja tenim el 600 LxC i una lingüista.
Amb tot, volem destacar la feinada de Pepa Sardanyes, Mariona Ràfols, Joan Mut o Antoni Garcia Osuna, que s’han passejat comarques senceres perquè en puguérem tindre els carrers fotografiats i la col·laboració de Ximo Bernat. 
Gràcies als 61 col·laboradors!!
Publicacions creat 884

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt