LA MAR QUE TENIA MARGES (5) A La Vila-roja de 1981

                                                                                                                                      Qualsevol dia farà 40 anys dels articles de La Vila-roja, butlletí de l’agrupació cultural homònima, que, entre d’altres coses, manifesta que les denúncies de la situació de la nostra costa no és una qüestió recent.                                                           Potser hi trobareu imprecisions i moltes faltes ortogràfiques. Amb tot, paga la pena reproduir aquelles pàgines on també apareixien projectes que mai s’han acabat.                                                                                                                                                 I la foto d’aquella portada de gener de 1981 ben bé podria ser la de 2020.                                                         Hi vam dedicar tres articles als butlletins de gener, febrer-març i octubre que només hem escanejat. Fixeu-vos en el dibuix del darrer butlletí, quan ens prometien 4 esculleres paral·leles.

 

 

 

Aquest article darrer, tan interessant per les promeses, és de juliol de 1982
Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt