60 ANYS DE TVE i ENRIQUE AGUT

Enrique Agut (i un operari) en TVE, aquell 28 d’octubre de 1956. 
Aquest matí, potser ha estat a Catalunya Ràdio (eixa que, il·lògicament, no podem sentir d’una manera ana·lògica), he sentit unes notes de piano al fons de la veu que anunciava, un 28 d’octubre de 1956, la carta de ajuste del naixement de TVE.
A l’enyorat Enrique Agut, a més de a l’Alqueria i a la Pista de Oro d’Orpesa, aleshores jo només era un adolescent, vaig tindre el plaer de disfrutar-lo, també com amic, a la cafeteria de l’hotel Orange i al mateix bar del Maso, on vam llogar un pianet per ambientar algunes nits amb notes del Mestre de la Música. Potser fóra aleshores, quan més d’una vegada esmorzàvem junts, que vaig saber de la presència del músic almassorí en la inauguració de  la TVE. Tal vegada vaja errat, però sempre havia cregut que fou ell qui, en directe, havia posat el fons musical en aquella primera carta de ajuste.
I si no és així, perdoneu… És el temps qui fa que el realisme esdevinga màgic.
Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt