LLARGA I SOSTENIBLE REIVINDICACIÓ

Jaime ben bé mereix ser el primer en pujar a l’autobús; s’ho ha ‘currat’, que diuen. Junt amb un grup d’estudiants ja fa temps que va encapçalar una ‘moguda’ per tal d’aconseguir que l’alumnat almassorí i universitari trobe en la mobilitat col·lectiva una raó més per a la sostenibilitat. L’enhorabona!

Publicacions creat 879

One thought on “LLARGA I SOSTENIBLE REIVINDICACIÓ

  1. Gràcies per la dedicatòria Jesús. Ha sigut una gran reivindicació que ha sigut fruit de l'esforç no sols meu, sinó també de tots aquells que han presentat l'instància a l'Ajuntament i han ajudat a fer que finalment i per fi, hi haja un bus directe Almassora-UJI.

    Cordials salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt