IMATGIES TORNA A L’AULA

Després d’un curs toponímic tornem a l’aula. Tot i que no abandonem els noms de llocs, l’alumnat dirà la seua a Imatgies. A més del grup de Valencià: llengua i imatge, també la resta aprofitarà aquesta eina que permet afegir mots a les fotografies i sumar imatges a les paraules.

 

 

Un dels apartats més visitats per gent d’altres instituts són les entrades dedicades al cinema. Moltes de les pel·lícules que hem de veure ja han estat comentades en anys anteriors. Amb tot, l’alumnat d’enguany hi afegirà els seus comentaris. El cercador d’Imatgies fa temps que no busca. Per això, quan vulguem trobar un film podem recórrer a l’etiqueta ÍNDEX CINEMA que trobeu a la dreta, o aquest enllaç on hi ha les pel·lícules indexades.

Amb tot, també és senzill anar a google i escriure imatgies + títol del film i aviat serem on volem.

Posem per cas IMATGIES BARRIO

 

Hi trobarem els comentaris d’anys anteriors i els d’enguany, com aquest de Paula.

 

També tornem als vocabularis de l’institut, amb redolins sota imatges robades a la realitat del nostre centre. Dani i Hristo han encetat la secció enguany.

 

I el Rebost, que ja comptava amb 19 plats d’anys anteriors, s’enriquirà amb noves receptes de les famílies de l’alumnat. Cristina Garcia s’ha atrevit amb el Zarangollo.

 

 

I també afegirem excursions i sessions fotogràfiques i alguna reivindicació de la gent de l’ensenyament. I encara algun escrit de l’alumnat de la resta de grups, com aquest d’Alexandra Fernández.

 

I això. A la que t’encantes, tot i tindre un pis modest, ja estem prop de les 100.000 visites.

Si, des d’un altre Institut, voleu enviar-nos alguna col·laboració o mostra adient… a jbsensegel@gmail.com i, si no anem atabalats, la publicarem.

Publicacions creat 879

One thought on “IMATGIES TORNA A L’AULA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt