La mar que tenia marges (22)

Podeu jugar a posar-hi data. La foto l’he recuperada d’una caixeta de ‘postals’, moltes d’aquelles de V.Comas Aldea, de l’Escudo de Oro. Sembla que la part de platja que ens mostra aquesta imatge la trobem pel Benafelí; al fons, aquelles palmeres a l’esquerra semblen les de Bayarri, després del de Petillo. I sembla que s’insinue una petita escullera a la Mitgera. Sempre m’havien dit que aquest del pèl roig del primer pla és un dels Pinxos. Potser en conegueu d’altres.

El que sembla clar és que el port estava més lluny i era prou més menut; s’hi veu el far d’Orpesa (ara cal anar a l’escullera del Riu per escolumbrar-lo)

I hi havia platja sense haver de portar-la. I, el més important, observeu el toll; després de la falcadeta primera s’entrava amb aigua a la cintura un bell tros. No proveu de fer-ho ara!

Entre 1962 i 1968?… Més tard? Què en dieu?

A hores d’ara, i després d’haver escoltat diversos testimonis (alguns se n’anaven fins al 1975), podem dir que com a molt tard seria de 1970 perquè al 71 s’hi construïen les esculleres, com la Petillo, que ací encara no es veuen.

Afegiu la informació que tingueu a ‘Comentaris’ o podeu enviar-la a jbsensegel@gmail.com

Publicacions creat 879

One thought on “La mar que tenia marges (22)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt