DIA DEL CARME, KARMA DEL SOL

 Potser foren les 6:40 quan eixia el sol per la ratlla, allà on brama la tonyina. Amb els peus dins l’aigua i les ones fent sigolletes i cusquerelles he contemplat eixe miracle matiner que, malgrat la insistència diària i secular, no es fa pesat. M’ha dolgut no portar la càmera i felicitar tantes Carmes que hi ha al món.
Com que el sol i el núvol són bons amics han decidit tornar a muntar el matí mentre anava a per la càmera. I heus ací que hem pogut, amb un altre horitzó, vore com eixia el sol… amb molta karma, això sí.

Publicacions creat 891

3 pensat en “DIA DEL CARME, KARMA DEL SOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt