Homenatge a Emili Casanova en el seu 65è aniversari (vídeo i llibre)

El divendres 1 d’octubre, a l’Aula Joan Maragall de la Universitat de Barcelona, va tindre lloc l’homenatge al president de la Societat d’Onomàstica, Emili Casanova. L’emotiu acte, guardat en secret per a la sorpresa d’Emili, comptà amb els parlaments de l’esforçat José Enrique Gargallo i Mar Batlle (tots dos organitzadors de l’acte i editors del llibre), Rafel Ramos (representant de l’AVL) i Enric Ribes (Societat d’Onomàstica). Us adjuntem el vídeo de l’homenatge  (en silenci fins el minut 9:26) i el llibre Mirades sobre Emili Casanova en el seu 65è aniversari que, com veureu en la taula adjunta, repassa diversos aspectes de l’activista compromès amb la seua llengua i el seu poble.

Publicacions creat 870

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt