DARRER CAPVESPRE D’UNA PRIMAVERA D’HIVERN

Aquesta nit, a les 23.22 vindrà l’hivern i amb ell, tard o d’hora, el fred. La tardor ha estat primavera d’hivern, perquè ens ha reverdit el paisatge amb pluges abundants. La saó bé que ha fet moure i florir les nadaletes, amigues que l’any passat no van gosar traure la seus bellesa tricolor fins el febrer.
Fa dos anys van ser puntuals amb el Nadal i vam poder felicitar-vos amb un seguit de mots que encara avui podríem repetir. 
 I ves per on, des de Torrenostra, si cap al sud copsava el capvespre per damunt els tossals d’Orpesa, les Agulles i el Desert de les Palmes, cap al nord i damunt la punta de Capicorb ja pintava la lluna (que demà serà plena… i tot seguit vella).
“Divendres, 21 de desembre, serà el dia més curt del 2018, el del solstici d’hivern. Concretament, canviarem d’estació a les 23.22 hores i tindrem, només, nou hores i 11 minuts de llum solar” Així ho deien a betevé
A horabaixa els avions seguiran escrivint records pel cel i el capvespre, com les nadaletes, guardarà un trosset en groc per reivindicar la llibertat dels presos polítics.
Publicacions creat 879

3 pensat en “DARRER CAPVESPRE D’UNA PRIMAVERA D’HIVERN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt