MÚSICS FOTOGRAFIATS PEL CARRER (2) DIADA MUNDIAL DE LA MÚSICA

 Entre les dèries fotogràfiques que conree des de fa uns quants anys hi ha aquesta de fotografiar ‘músics pel carrer’. L’any passat, per tal de celebrar Santa Cecília i la Diada Mundial de la Música vam realitzar una entradeta a Imatgies on vam pretendre, sense massa èxit, que endivinareu els instruments que hi apareixien. Encara esteu a temps de jugar.
Enguany, com que els instruments mostrats són ben fàcils, us proposem que endevineu la ciutat. No hi ha cap de repetida. La de la portada, com que no té cap referència, us diré que es tracta d’una imatge agafada a Amsterdam. 
Envieu-nos, si ho sabeu, la solució a aquestes:
Atzeneta del Maestrat (Mercé Bernat)

 

Barcelona, davant el MNAC (Elvira Safont)

 

Bilbao (Mercé Bernat)

 

Córdova, el pont Romà (Elvira Safont)

 

Madrid (Mercé Bernat)

 

Palma de Mallorca (Mercé Bernat)

 

Sóller (Mercé Bernat)

 

 

Vilafranca del Penedès (Mercé Bernat)
Hi ha una supercasualitat que us farà més fàcil de trobar les poblacions… Des d’Amsterdam a Vilafranca, estan totes ordenades alfabèticament.
Publicacions creat 884

5 pensat en “MÚSICS FOTOGRAFIATS PEL CARRER (2) DIADA MUNDIAL DE LA MÚSICA

  1. He de dir que m'encaten les fotografies i encara i tot que Mercé amb la seua llisteta ha fet que endivinara algún que altre… hauriem de afegir el meu poble conegut com la Ciutat de la Música, poble.de dos bandes importants jeje.

    El mes breu possible et les faré aplegar.

    Una gran abraçada Mestre

    Raquel

  2. La segona és Barcelona (entre Atzeneta del Maestrat i Bilbao): són les escales de davant el Palau Nacional de Montjuïc que mira cap a les fonts màgiques i la plaça Espanya. És la seu del MNAC, Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt