MÚSICS FOTOGRAFIATS PEL CARRER (1) DIADA MUNDIAL DE LA MÚSICA


Imatgies també vol celebrar, aquest 22 de novembre, Santa Cecília i la Diada Mundial de la Música. No hi ha dia que passe que no se celebre qualque Diada Internacional o Mundial d’alguna cosa. Amb tot, celebrar la música vol dir celebrar la pau i l’enteniment entre cultures i mons diversos.
En aquesta ocasió, primera entrada sobre MÚSICS FOTOGRAFIATS PEL CARRER, passarem dels instruments que més s’hi veuen (guitarres, saxos, violins, acordions…) i mostrarem diverses fotografies que capten músics amb instruments no tan habituals. 
El JOC consisteix a trametre’ns el nom de l’instrument i, si també ho sabeu, la ciutat a Comentaris o a jbsensegel@gmail.com
A mesura que ens aplegue la informació anirem posant els peus de foto. Entre tots i totes farem una preciosa composició… A cantar!!!
FLAUTA TRAVESSERA, (Enric Agut) al carrer Sant Miquel de Palma.

“És un HANG DRUM (que pareix antic i de budistes, però és modern, inventat a Occident) i el toquen a la porta de La Pedrera al Passeig de Gràcia a Barcelona. El van inventar l’any 2000 en aquesta companyia: http://panart.ch/en/news “. (Elvira Safont). La foto és del 23 d’abril de 2009.

TXALAPARTA, ens ho diu Elvira Safont. Ciutat ? (2009)

BALALAICA (baix), (ens ho diu Enric Agut). La foto és de 2006, en un carrer d’Amsterdam.

Publicacions creat 885

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt