JORNADA D’ONOMÀSTICA DE LES TERRES DE PENYAGOLOSA. Programació definitiva

 Ja queda poc. Divendres vinent encetem la Jornada d’Onomàstica de les terres de Penyagolosa i ho fem amb molta il·lusió i amb més de 80 inscrits. 
Desitgem que ens acompanye el temps (el meteorològic) perquè volem gaudir del paisatge que prometen aquelles terres. Amb tot, ho sabem, el temps només té una constant: la seua variabilitat. Amb la demanda d’aigua de tantes rogatives en aquesta època no és difícil que assaonem la jornada. Voldríem, això sí, un cel net per tal de traure partit als diversos miradors toponímics que incloem en la Jornada. La roca del Sol (divendres), el Castell i el Pinet (dissabte) i el collado del Boi o el pla de la Creu (diumenge) guanyen molt si no hi ha calitja o núvols baixos.
Recordeu els que hi acudireu portar calcer adient i algun barret, capell o gorreta. 
Tot i que hem parlat d’un programa definitiu ens cal afegir un detall. La concentració a la Pelejaneta, per seguretat d’accés a la roca del Sol, l’hem passada a Atzeneta (al restaurant Casa Ramon), a les 12,00. La resta del programa es manté, si ens ho permet el temps, tal i com apareix a continuació.

Publicacions creat 884

2 pensat en “JORNADA D’ONOMÀSTICA DE LES TERRES DE PENYAGOLOSA. Programació definitiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt