IMAGINÀRIA. IMATGINARIS PER CASTELLÓ

Ahir, sense cap examen que ens ho impedira, vam voltar per un Castelló fet d’imatges. Amb una mica més d’imaginació…, per una ciutat Imatginària. 

Una Imaginària una mica militaritzada, però, era el nom que havien triat per mostrar-nos un seguit d’exposicions fotogràfiques que s’escampen per aquesta ciutat i d’altres pobles, com ara Vinaròs, Vistabella o Sogorb.

 Com a bons valencians, el recorregut es va encetar amb l’esmorzar.

Al Museu de Belles Arts vam encetar el recorregut imatginari. MAIDAN, CASA UCRAÏNA de Serej Antonov (Sofia, Bulgària, 1965).

Els enfrontaments a Kiev del febrer de 2014 han deixat, dissortadament, imatges impactants.

Al replanell de les escales del Museu un pedrís sembla fet per al grup.

Al patiet del Museu Etnològic hi ha exposada una altra mostra fotogràfica.

SEX AND REVOLUTION IN CUBA, de la barcelonina Núria López, és un assaig fotogràfic que documenta la comunitat homosexual del país caribeny al llarg de tres anys. 

“Un retrat íntim de la realitat, vida i quotidianitat de les persones homosexuals a Cuba, de diferents classes socioeconòmiques”

“Núria López és fotògrafa documentalista. Centra el seu treball en temàtiques relacionades amb les dones, el gènere, la identitat i la sexualitat”

Un altra exposició, ben diferent, és la de Robert M.Awa, ATARDECERES. Nom ben descriptiu d’un seguit de capvespres enrogits pel ponent i els filtres. La podeu trobar a Obturados.

Un selfi urbà ben antic. De quan no hi havia l’artefacte eixe que està tan de moda.

I a Fotolledó, on s’exposava una mostra col·lectiva, Sebas ens va sorprendre en parla-nos de les darreres tendències de la fotografia transgènica.

  Uns pensaven en el resultat del Bayern-Barça i els altres del Madrid-Juve. 
En aquesta porra improvisada hi ha dos que prefereixen el bàsquet… Qui són?

La Llotja del Cànem deixava per a les vesprades la possibilitat de veure’n l’exposició. Ens quedava Pictograma que, a falta de l’exposció fotogràfica CONTEMPLACIONES, ens regalava una mostra de collage de pintura i fotografia.


La volta acabava amb un homenatge a la música. Percussió, guitarres, dolçaines, flaütes, un baix, més guitarres, la xilofonista, el cantant… i dos silencis (música celestial) d’aquells que els agrada el bàsquet.

Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt