BONA NIT AGOST, BON DIA SETEMBRE

Recordeu que aquest agost tenia dues llunes plenes? Anit tocava la segona, la lluna blava -calc de l’anglés blue moon sense color que ho justifique- i sembla que no passa massa sovint, cada dos o tres anys, que un mes tinga dues llunes plenes. La d’anit va eixir vergonyosa, amb aspecte oriental, tapadeta amb la gasa dels nuvolets. En altres racons del nostre país plovia molt (Ja ho deia el de Xàtiva, o plou poc o plou massa…) i potser no tingueren l’ocasió de veure-la o, graciosa com sol ser, va eixir en acabar-se l’arruixó. Per si de cas, us la dediquem…  

I aquest matí, el primer solet del setembre ha tingut a bé pentinar-se amb els avions i abocar un riu d’or sobre l’arena.

Publicacions creat 881

3 pensat en “BONA NIT AGOST, BON DIA SETEMBRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt