DEFECTES I D’EFECTES (Homofonies 5)

De vegades, un defecte en la fotografia pot crear un bell efecte. Observem la primera foto que, efectivament, ens mostra un sol il.lusori, efecte del reflex fotogràfic que ha produït la càmera, mostrat a la segona fotografia

Ara, el sol de veritat, a la dreta, i la petita il.usió, a l’esquerra.

I ara, ni que només siga per variar, la lluna. Una lluna mogudeta, defectuosa, perquè el temps que necessita la càmera per captar la imatge (1 segon i sis dècimes, en aquest cas) és prou perquè la lluna manifeste que mai està quieta. Un altre defecte que causa el seu efecte.

Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt