ANIVERSARI D’IMATGIES

Avui fa un any que va nàixer IMATGIES. Estem satisfets perquè un bloc ben senzill, fet amb la màgia d’imatges i mots, de fotografia i cinema, ha possibilitat que un grapat d’alumnes practiquen allò que tant es predica sobre les COMPETÈNCIES BÀSIQUES: Escoltar, llegir, parlar i escriure.

Escoltar la veu del cinema en versió original; sons orientals, mediterranis o atlàntics, tan bells com diversos. Escoltar, no tant com voldríem, la nostra llengua al cinema.

Llegir comentaris dels companys i consultar la xarxa per veure el que diuen uns altres sobre el film que han vist. Adquirir la velocitat lectora que demanen els subtítols (compartim el somriure!)

Parlar sobre el film i aprendre que escoltar les opinions dels altres és comprendre la diversitat.

Escriure un seguit de resums i comentaris (en la vida havia corregit tant!) i anar copsant les faltes que fem i repetim des què aprenem a escriure.

Avui fa un any que va nàixer IMATGIES… i hem d’agrair l’alumnat de Valencià: Llengua i Imatge del 2010-2011, que va arrencar amb tantes ganes que ha volgut seguir enguany des de Valencià: Habilitats Comunicatives. I, veritablement, s’està mostrant ben habilidós a l’hora de comentar els films, i encara, des de la fotografia, mantenen les ganes de seguir copsant les imatges que ens ofereix la vida. I també el nou alumnat del 2011… i els menuts de Compensatòria, que es fan grans mentre comenten el Cinema en Valors i aprenen a compartir.

I, molt especialment, volem agrair a Josep Miquel l’ajut constant per suplir les nostres immenses deficiències tècniques.
I, com deia Gil de Biedma:       … y a la afición en general.

Gràcies a tots.

Publicacions creat 880

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt