UNA AMISTAT INOBLIDABLE

És una xiqueta que li agradava molt la natura i un dia va descobrir una guineu molt bonica. Va caure a l’hivern i va estar tot ‘hivern tancada en casa. Després, quan va vindre la primavera va tornar a la llibertat. Quan va eixir de casa va guaitar a un cau i va veure la guineu i moltes rabosetes. A una rabosa l’havien enverinada amb un parany. Sara Giménez (1r ESO-A)
 

“Un matí de tardor, en el revolt d’un camí, una nena percep una guineu. La visió la fascina i, deixant enrere totes les seves pors, va al seu encontre. Per un instant, les barreres que separen la nena de l’animal desapareixen. Així comença el relat d’una amistat sorprenent. Gràcies a la guineu, la nena descobreix un entorn salvatge isecret. I comença una aventura que canviarà la seva vida, la seva visió del món i també la nostra …”
La pel·lícula m’ ha agradat sobretot pel missatge que dona: quan vols a un animal salvatge és millor deixar-lo en llibertat perquè si el tens a casa  por tornar-se com ell és (salvatge)

I això es pot entendre també amb el amics. Paula 2nESO

La pel.lícula està molt bé perquè es pot ententre fàcilment de què tracta. Una nena es troba amb una guineu, ella vol que es facin amigues. La guineu al principi fuid d’ella perquè es pensa que és una amenaça per a ella, però la nena tots els dies la segueix i la guineu es deixa tocar. Es fan molt amigues, fins que un dia la nena s’intenta apoderar d’ella però la guineu no vol i s’enfada i es fereix.
Miguel 2nA

No m’ha agradat perquè m’ha paregut poc interessant. El que més m’ha agradat ha sigut quant la xiqueta espanta als llops perquè em va entrar molta risa. Noemi 2ESO.M’ ha agradat que la xiqueta i la guineu se feren tan amigues. La pel.lícula donava a entrendre que si tens com millor amic a un animal salvatge ‘la guineu’ no te’l portes a casa perquè es tornara con és: salvatge. El film l’hem vista en català subtitulat en castellà. Marina 2n ESO La pel·lícula no m’ha agradat perquè està tota l’estona amb la xiqueta i la guineu i passa sempre el mateix, no ix ningú més. Per a mi el més interesant va ser quan es van trobar amb els altres guineus. Tret d’això, l’altre no em va agradar. Pablo

 És molt bonica; el que més m’ha agradat és quan la guineu es tira per la finestra perquè pensa que la xiqueta li anava a fer mal. Ayelen                              La pel·lícula tracta d´una xiqueta que quan venia de l´escola va vore una rabosa i la xiqueta volia tocar-la pero la rabosa fugia.La xiqueta va anar el dia següent i no la va vore. La xiqueta al cap d´uns dies va anar a vore si veia a la rabosa.La xiqueta va eixir a vore si veia on vivia la rabosa i la va vore però la rabosa se’n va anar amb el seus xiquets a un altra cova. La xiqueta es va quedar un dia a dormir i la rabosa es va quedar amb ella.La rabosa va anar a casa de la xiqueta i li va destrosar l’habitacio i la rabosa va caure.  Cristian

El film m’ ha agradat perquè tracta sobre la llibertat perque l’animal es senteix atrapat i la seva relació es distancia però després es tornen a veure. Sebastian

No m’ha agradat perquè la nena volia tenir a guineu lligat, com a animal domèstic i això no és bo perquè aquest tipus d’animals se senten acorralats. Les guineus viuen lliures des que naixen fins que es fan grans Susana

Aquesta pel·licula m’ha agradat molt perquè la xiqueta quan va vore a la guineu per primera vegada volia tocarla i va arrimar-se, quan casi la va tocar la guineu va eixir a correr i la xiqueta estava pensant sempre en la guineu i en sa casa la dibuixa. Al cap de poc temps la xiqueta la va tocar i es van fer amigues. Però quan la va portar a la seua habitació la guineu es va posar salvatge, tal i com es, perquè tenia la sensació que estava tancada. Noelia 2nA

Publicacions creat 885

10 pensat en “UNA AMISTAT INOBLIDABLE

 1. Una amistat inolblidable no m'ha agradat perque me a paregut poc interesant, i el que mes m'ha agradat a sigut quant la xiqueta espanta als lobos perque me va entrar molta risa.Noemi Jimenez 2ESO.

 2. En aquesta pelicula m' ha agradat que la xiqueta i la guineu se faren tan amics 'La pelicula donava a entrendre que si tens com millor amic a un animal salvatge 'la guineu' no tel portes a casa perque es tornara con el es salvatge.La Pelicula lem vista en catala subtitulada en castella. Marina Pelaez

 3. La pel·licula no m'agradat perque esta tota l'estona amb la xiqueta i la guineu i pasa sempre el mateix,no ix ningu mes.Per a mi el mes interesant va ser quan es van encontrar amb els altres guineus,quitat aixo l'altre no em va agradar.PABLO ALGUACIL 2ºA.

 4. La pel.licula esta molt bé per que es pot ententre facilment de que es tracta.Aquesta pel · lícula és molt interesante.Una nena es troba amb una guineu, ella vol que es facin amigas.La guineu al principi va d'ella porue es pensa que és una amenaça per a ella, però la nena tots els dies la segueix i la guineu es deixa tocar.
  Es accent molt amigues, asta que un dia la nena s'intenta apoderar d'ella però la guineu no es vol i s'enfada i es basen.
  Miguel Craciun

 5. Esta pel·lucula es molt bonica el que mes m'agradat es quan el guineu es tira per la finestra perque pensa que la xiqueta li ba a fer mal.
  (Ayelen 2ESO)

 6. La pel·licula tracta d´una xiqueta que cuan venia de l´escola va vore una rabosa i la xiqueta volia tocarla pero la rabosa esva anar.La xiqueta va anar el dia seguent y no la va vore.La xiqueta al cap d´uns dies va anar a vore si veia a la rabosa.La xiqueta va salir a vore si veia an vivia la rabosa y el va vore pero la rabosa es va anar amb el seus xiquets a un altra cova.la xiqueta es va quedar un dia a dormir y la rabosa es va quedar amb ella.La rabosa va anar a casa de la xiqueta y li va destrosar la habitacio y la rabosa esba caure.CRISTIAN ARCAS 2ºA

 7. El film m'agradad perquè tracta sobre la llibertat perque l'animal es senteix atrapat i la seva relació es distancia pero despres es tornen a veure.
  (sebastiáN 2ESO)

 8. Aquesta pel · lícula no m'ha agradat perquè la nena volia tenir a guineu lligat, com a animal domèstic i això no és bo perquè aquest tipus d'animals es se senten acorralados.Los guineus Vivel Lires des que neixen fins que s'accentua grans SUSANA SLAFRANCA 2ESO

 9. Aquesta pel·licula m'agradat molt perque la xiqeta quan va vore a la guineu per primera vegada volie tocarla i va arrimar-se,quan casi la va tocar la guineu va ixir a correr i la xiqueta estava pensant sempre en la guineu en en s'ha casa la dibuixa . Al final de poc temps la xiqueta la va tocar i es van fer amigues lo pitjor pasar quan la va portar a la seua habitació la guineu es va posar salvatje tal i com es , perque tenie la sensació de qe estaba encerrada.
  Noelia Museros López 2ºA

 10. Es una xiqueta que de camí a l'escola va vore una guineu que li va agradar. Quan va nevar i va anar en busca dell,cau i es trenca la cama i s'ha de quedar en la seua cama la resta de l'hivern pero la xiqueta es preocupa perque el caçadors estan posant parayns per a que moren i un dels quineus va picar en la parany i es ba emverinar però a las xiqueta ja se li va curar el peu i ba intentar atraure la guineu deixant menjar. Ho consegueix. La xiqueta té una bona amistad, però ella ba confondre estimar amb posseir, i va obligar-la a fer coses. La xiqueta se l'emporta a sa casa , la puja a la seua habitació però la guineu es posa nerviosa i cau per la finestra i la xiqueta pensa que ha mort. Quan se esta anant la va bore i Titou ja no vol la seua amistad. 1ºA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt