EL CLAN DE L’ÓS DE LES CAVERNES

Ja heu vist la pel.lícula “El clan de l’ós de les cavernes”. Ara, tot ajudant-vos de les imatges penjades podeu anar enviant comentaris d’aquells aspectes que més us han interessat 

M’ha agradat molt ja que aquest tema es bastant difícil d´estudiar per a l´examen, i a més es molt interessant saber que els cromaynons i els neanderthalensis es rebutjaven uns als altres per la superioritat dels cromanyons i la inferioritats dels neanderthalensis. César Fortea 1 ESO D     

La protagonista és l’Ayla, una nena Cromanyó que després de quedar-se sola per un terratrèmol és recollida per un grup de gent de Neandertal i encara que primer no es massa ben rebuda pel clan, al final és acceptada, tot i que no per tothom…

La pel·lícula de l’ ós de les cavernes em va agradar sobretot per Ayla perquè era una xiqueta molt llesta i aprenia molt ràpid de les coses que li ensenyava.La part que més em va agradar va ser la part on l’Ayla lluitava amb el lider del clan. Lluitava per aconseguir que el seu fill i Greb es pogueren quedar al clan. Paula 2ESO

La pel·lícula de l’ós de les cavernes m’agrada perquè explica que fins i tot quan seguim algun grup no hem de fer el què fan tots sinó que hem de tindre les nostres decisions. Sebastián 2nESO
M’ha agradat molt perquè és molt emocionant, el que més quan Ayla agafa la fona i li pega al llop per salvar al xiquet.Joel 2nA

El que més m’ha agradat d’esta pel·lícula és quan a Ayla la persegueix un tigre salvatge i li arrapa la cama i la troben els del clan tirada en terra.Ayelen 2nESO
La pel·licula és molt interessant,el que em va agradar va ser quan Ayla va saber fer tot el que feien el xics. Julen 2n ESO 

“És la història amena i profunda d’una etapa crucial de l’evolució de l’Homo Sapiens, i és la història entranyable d’una dona forta que personifica el procés del canvi que caracteritza aquesta etapa, fa uns 35.000 anys. Jean M. Auel ha sabut evocar magistralment aquest moment reconstruint amb rigor científic el que va poder ser la forma de viure dels nostres “pares”. Una sèrie apassionant que ja s’ha convertit en un clàssic.”

La part que més m’agrada és quan es barallen amb l’ós perquè demostra la força que tenien abans i també quan Ayla es baralla amb el cap del clan.Ignacio 2n ESOA

Va d’una xiqueta, Ayla, que a causa d’un terratrèmol perd la seua mare  i és recollida per un grup de neandertals que pasaven per alli. Era diferent als demes, aprenia més ràpid que els altres. Al principi no l’acceptaven però després sí, encara que també tenia un enemic.
‘El clan de l’ós de les cavernes’ és molt interessant perquè en aquell moment estàvem donant el tema del Paleolitic. Marina 2AESO

Aquesta pel·lícula és molt entretinguda perquè aprens moltes coses, com les que van ensenyar a “Ayla” la protagonista de la pelicula. Pots conèixer coses que no coneixies com: caçar, pescar, fer foc, la medicina i moltes coses més …Susana  2ESO

No he vist sencera ‘El clan de l’ós caverbnari’ però el tros que he vist m’ha paregut molt interessant. Noemi 2nA

“El clan de l’os de la caverna està compost per un grup d’uns vint neandertals. Entre aquests la primera divisió que s’estableix i que és clarament visible, es troba entre homes i dones. La desigualtat entre ambdós grups és immensa ja que les femelles es veuen obligades a servir en tot moment els mascles, en una estricta relació de completa submissió. Ells són els que cacen, els que posen en perill la seua vida per mantenir i alimentar el clan.” (qui ho ha dit?)

La pel·licula m ha ‘agradat perquè ens ensenya que en esta vida no ho tenim tot, que cal treballar o esforçar-se per a poder menjar i poder viure. En aquesta pel·lícula han de caçar per a poder menjar, buscar llenya per a fer foc i aixina successivament. Noelia 

Publicacions creat 891

9 pensat en “EL CLAN DE L’ÓS DE LES CAVERNES

  1. La pel.licula esta molt bé per que es pot ententre facilment de que es tracta.Aquesta pel · lícula és molt interesante.Una nena es troba amb una guineu, ella vol que es facin amigas.La guineu al principi va d'ella porue es pensa que és una amenaça per a ella, però la nena tots els dies la segueix i la guineu es deixa tocar.
    Es accent molt amigues, asta que un dia la nena s'intenta apoderar d'ella però la guineu no es vol i s'enfada i es basen.
    Miguel Craciun

  2. Aquesta pel · lícula és molt entretinguda perquè aprens moltes coses com l'hi van ensenyar a "Ayla" la protagonista de la pelicula.Puedes conèixer coses que no coneixies com: caçar, pescar, fer foc, la medicina i moltes coses més …SUSANA SALFRANCA 2ESO

  3. El fill de l'os cabrenari no la e vist sansera pero el tros que la e vist ma paregut motl interesant. noemi jimenez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt