Juno

Juno tracta d’una xicuela que es queda embarassada i en un primer moment es planteja avortar però quan està en la clínica no pot fer-ho. Quan arriba a casa li ho conta a son pare i a la seua madrastra que li donen suport des del primer moment. Crida molt l’atenció la gran maduresa de la jove perquè es comporta perfectament, tant en la seua decisió i conseqüències com per no deixar la seua vida de costat i també perquè no culpa de res al pare del xiquet. Ella decideix donar al xiquet en adopció i busca els millors pares i la millor vida que puga tindre el seu fill. Encara que al final hi ha un xicotet problema i l’adopció varia un poc, al final tot acaba bé. Nerea Hernàndez

Juno, una xica de 16 anys, responsable i amb una mentalitat molt madura, intenta arribar a la millor opció després d’ haver-se quedat embarassada amb tal de fer el millor per al xiquet, per a ella i per al pare. Pensa en les opcions que té com avortar, tindre’l o donar-lo en adopció, però es posa en contacte amb una família que no pot tindre fills… Luis Pesudo

El que m’ha cridat l’atenció de Juno és que, a pesar de no viure en una bona situació econòmica i que es queda embarassada,  és prou madura i responsable per a l’edat que té i el que assumeix. Intenta buscar una solució per al seu problema . Crec que el pitjor per  a una adolescent es dir li als seus pares que esta embarassada però la reacció que te el seu pare i la madrastra crec que poques vegades sol ocórrer. Juno és una jove afortunada en tindre eixos pares. Te escenes que es poden considerar còmiques però també te part de drama , per el que ella viu i com se li fa de dur eixa decisió. El final em va agradar, no me l’esperava. Beatriz Hidalgo

Tracta el tema de l´embaràs no desitjat, ja que aquesta xiqueta es queda embarassada amb només 16 anys. Aquesta pel.licula pot ser molt estètica per un costat pero per altre es prou politica ja que tracta el dret a la vida, degut a que la protagonista no vol perdre al xiquet i pensa que aquesta opció de l’avort seria roïna tant per a ella com per al xiquet. En la pel.licula destaquen diferents detalls, com l´aficio de prendre Sunny o la intel.ligència de la xica. Cristian Sánchez

Juno és una adolescent que una vesprada decideix mantindre relacions sexuals amb un amic. El que ella no s’esperava era el embaràs. Decideix donar en adopció el fill a una família rica que n’anava buscant un. Però el matrimoni se separa, encara que la dona es queda amb el xiquet. Juno madura i es queda amb el pare del fill. Belén Morillas
Aquesta pel·lícula tracta sobre la història d’una adolescent embarassada que decideix no avortar i trobar uns pares per al seu fill. Durant el temps de l’embaràs es veu com aquesta noia conta als seus pares el que ocorre i escenifica la seua història a l’institut. Al mateix temps narra la història del seu amor, però al ser una xiqueta molt introvertida en eixe aspecte, fins al final de la pel·lícula no dirà el que sent. És una història molt commovedora i graciosa. Aconselle vore-la a qualsevol persona que li agrade la música i la intriga. Dani Lema

De la pel·licula deJunoem quede amb l’actitud de la xiqueta. Em pareix que és molt despreocupada i pareix que només es queda embarassada ja ho tinga tot solucionat, ja que te uns pares comprensius i enseguida aconsegueixen una mare per al fill de Juno Angel Alarcon
Aquesta pel·lícula és molt bona perquè  comenta problemes que la gent  té ara en l’actualitat. D’aquest film aprens que has de fer si la teva filla arriba a casa de l’institut i et diu que està embarassada. Aprens que no és tan roïn i que has de tractar els problemes amb tranquil·litat . Eminem

Juno és la pel·lícula típica americana. Tracta d’una xica que amb només setze anys es queda embarassada. En aquest film et dones compte de com es valoren les coses. Fins que no estàs en la situació d’alguna cosa no saps com vas a actuar. No pots parlar abans de que et passe alguna cosa.
En la meua opinió és una pel-lícula prou interessant amb una història que et por passar a tu qualsevol dia sinó tens precaució Sergiu Negru

La pelicula de Juno tracta sobre una jove de 16 anys que es queda embarassada per error. A partir d’eixe moment et mostra com de dur que pot arribar a ser tindre eixe problema en una edat tan prematura. En la pel.lícula te dones compte de coses que poden passar en la vida, però de les quals mai fas cas. La pel.lícula em va agradar bastant i la recomane al públic adolescent. Miriam Ouskir

Publicacions creat 829

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt