Celda 211

Juan, mentre li ensenyen la presó on ha de començar a treballar, rep un colp i acaba desmaiat. Els seus companys el duen a la celda 211. Aquest mateix dia els presoners preparen l´inici d´un motí. El seus companys l’abandonen i se’n van. Juan desperta i pensa en fer-se passar per un pres més perquè no el maten. Fa una bona amistat amb Malamadre, el cap del presos. Les cosses comencen a empitjorar quan s´entera que la dona, a l’exterior del recinte, ha estat ferida per un dels seus companys funcionaris. Juan perd el control i quan aquest el delata, i dui que tambe es un funcionari, decideix matar-lo.

La meua opinió es que aquesta pel.licula és molt interessant perque hi ha molt de suspens i això agrada molt. Una de les coses que podem observar amb aquesta pel.licula és que només hi ha una dona actriu, la resta son tot hòmens. Recomane a la gent que la veua perque de segur que li agradarà.Cristian

Publicacions creat 865

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt