Les reinvidicacions d’Amics de la Mar a la comissió de les Corts (la mar que tenia marges-23)

Evélia Beltran Ramos, presidenta de l’AV. Amics de la Mar, va comparèixer aquest divendres passat a les Corts dins la Comissió especial d’estudi de les mesures de prevenció dels riscos derivats dels forts temporal; de manera abreujada Comissió de les Corts sobre el Glòria. Com recordeu, aquella llevantada amb nom de borrasca ens va afectar el gener de 2020. Quasi tres anys després calia recordar la paraula URGÊNCIA! Millor, escolteu i veieu Evélia a la sessió de divendres en aquest vídeo.

Exposició Sobre La Costa D’Almassora

Si voleu eixamplar alguns dels aspectes que s’hi van tractar (afeccions del Port, els sediments que no arriben, les esculleres desaparegudes, el Muro, el Pla de la Torre de 1954, el Benafelí de 1966, les marors antigues com aquella forta de 2001,…) podeu repassar les imatges del pdf adjunt, amb totes les entrades que, des de 2017, dediquem a aquesta mar sense marges:

Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt