ULLS CLUCS I XOSÉ RIVEIRO

Xosé Riveiro, gallec empeltat de valencià, ens va fer d’actor convençut dins el curt Ulls clucs, dirigit per Nacho Cagiga i adaptació del conte “Brevíssim”, publicat ara fa 10 anys dins el llibre Del bes i l’absència i altres contes en paper. Hi trobareu també Lola Bou (retrobada amb la música amb Manel Brancal), Carmela Puig, l’Albert i una preciosa cançó final d’Oriol Grau.
I avui, un amic m’ha fet saber que un altre gallec, Domingo Villar, dins l’exitós llibre La playa de los ahogados, escriu “Alba iba dentro de sus párpados cerrados“, i m’ha dit que li recordava aquell “Brevíssim”, que per ser tan breu us adjunte, mentre aprofite per felicitar Xosé i tants Josep, José, Joseph, Pepa… i Fina.


Publicacions creat 891

5 pensat en “ULLS CLUCS I XOSÉ RIVEIRO

  1. Gràcies per la felicitació i per tantes altres coses entre les quals l'amistat i l'estima compartides.

  2. Un plaer haver compartit el seminari (allò que en diuen departament) i tants projectes, com aquest!

  3. En temps de tancaments forçats tanmateix fluix el poderós cabal de la amistat i les hores assaborides junts i els camins de les savines i les sendes de voramar o la muntanya…I sempre es quedará Atzeneta i la saviesa dels mots!
    Gràcies, una vegada més.
    Riveiro

  4. I el bosquet d'Isolina seguirà creixent en agraïment a un gallec-valencià que el va conrear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt