FRANCESC FERRER PASTOR, HOMENATGE EN CURS

Tot aprofitant el magnífic curs sobre lexicografia que tindrà lloc a València aquesta setmana vinent, ELS DICCIONARIS ARA I DEMÀ,  homentage a Francesc Ferrer Pastor, també LxC vol afegir-se a la merescuda celebració del centenari de l’autor del diccionari best-seller dels valencians. No fa massa, ja li vam dedicar una entrada, amb el mapa on podeu localitzar tots els carrers dels nostres lingüistes https://goo.gl/HGm4mc.   També, ho veiem a l’esquerra, és ben present a l’exposició “Lingüistes pel carrer”, amb la seua retolació a 11 pobles. Una curiositat de la seua presència urbana és que, en 4 ocasions, forma part d’un camp semàntic dels nostres lingüistes: a l’Alcúdia, Aldaia, i Onda s’acompanya de Carles Salvador, Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner; a Bellreguard, Sanchis i Joan Coromines. Un altre aspecte a comentar és que és ben present a la comarca de la Safor: Bellreguard, Palmera, Oliva i, per suposat, la Font d’en Carròs, poble natal. Veieu-ho:
Ans que acabe aquest 2018, centenari de Francesc Ferrer Pastor, bé que ens agradaria portar l’exposició a algun dels pobles que ja li va retre homenatge en retolar un dels seus carrers. 
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a jbsensegel@gmail.com
Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt